Posuvné dveře

Posuvné dveře je možné volit jak pro potřeby interiéru, tak i jako dveře venkovní. V rámci interiéru slouží zejména k oddělování sousedních prostor, jako např. obývají pokoj od kuchyně. Častěji jsou však instalovány ve venkovní variantě, kdy umožňují formou posuvných křídel vyřešit široký vstup na terasu, zahradu či balkon. Je možné je dodávat jak v plastové variantě, tak i ve variantě hliníkové. Oba typy jsou elegantní a vhodné do jakéhokoliv objektu, ve kterém chcete zajistit maximálně přirozené denní světlo.

Sklopně posuvné dveře (PSK)

Sklopně posuvné dveře (PSK)

PSK je zkratka z německého názvu Parallel-Schiebe-Kipp-Tür, který znamená sklopně posuvné dveře. Při otevírání křídla dveří je nutné jej nejprve sklopit a odsunout od prahu, a poté posunout po vodící liště, která je umístěna ve spodní části konstrukce.

Zdvižně posuvné dveře (HST)

Zdvižně posuvné dveře (HST)

Název HST je zkratka z německého slova Hebeschiebetür, které znamená zdvižně posuvné dveře. Křídla konstrukce HST jsou umístěna na dvou samostatných vedeních, kdy se otevíratelná pohyblivá část skrývá za pevným prvkem. uvolní tlak těsnění a umožní pohyb křídla

Just slide

Just slide

Systém JustSlide dosahuje velmi dobrých výsledků při výzkumu propustnosti vzduchu, odolnosti proti náporu větru a vodě. Těsnost zajišťují těsnicí prvky křídla, které jsou přitlačené příčně k rámu po celém obvodu, a zajišťovací body v oblasti sloupku.

Top