Hliníkové konstrukce

Ploty a brány vyrobené z prvotřídní hliníkové slitiny. Povrchová úprava je kvalitní vypalovaná prášková barva, odolná proti otěru a povětrnostním vlivům. Na výběr je nespočet barevných odstínů, ral odstínů a dřevodekorů. V naší nabídce naleznete hliníkové brány posuvné, hliníkové brány otočné, hliníkové branky, hliníkové plotové dílce. Brány osazujeme výhradně pohony značky Somfy, špička ve světě pohonů s nadstandardní zárukou.

Posuvné brány

Hliníkové posuvné brány jsou velmi oblíbenou alternativou ke křídlovým branám u domů, jež jsou omezeny prostorem před domem. Otevírání posuvné brány je technicky přizpůsobeno k posuvu do boku podél plotu, což efektivně šetří manipulační prostor.

Křídlové brány

Hliníkové dvoukřídlé brány se používají především u objektů, kde není dostatek prostoru pro umístění posuvné brány, především kvůli konstrukci, jež je tvořena z křídel a sloupů.

Plotové pole

Hliníková plotová pole jsou díky modernímu zpracování materiálů na velmi vysoké úrovni. Zaručí vám odolnost vůči povětrnostním podmínkám, vodě či korozi. Životnost materiálů vydrží desítky let a to i bez sebemenší péče.

Top