Jaké služby nabízíme?

Jestliže už vás doma štve vaše staré, nefunkční a netěsnící vybavení nebo jste se rovnou pustili do stavby nového domu nebo bytu, patrně budete potřebovat někoho, kdo vám zrealizuje okna či dveře a k tomu i kompletní servis s tím související. Kromě této dvojice však nabízíme také služby v oblasti realizace pergol, garážových vrat, plotů či interiérového i exteriérového stínění.

Jsme FBK Trade.

sluzby-okna

Prvotní bezplatná konzultace

Než začnete bezhlavě vybírat nové vybavení a my plánovat celý proces dodání, doporučujeme si nejprve sjednat bezplatnou úvodní schůzku, na které probereme vaše požadavky a naše možnosti.

Návrh vhodného systému

Jakmile přejdeme do dalšího kroku, navrhneme vám ideální postup realizace a výběr vhodných systémů, které budou odpovídat povaze celé stavby.

Tvorba cenové nabídky

Důležitým bodem je také tvorba cenové nabídky, kterou vám rádi vypracujeme a zajistíme tak, aby vás během procesu nepřekvapil žádný nečekaný výdaj. Stačí si jen vybrat z široké nabídky našich služeb.

Zaměření

Aby vše proběhlo podle plánu a sedělo jak má, je nutné nejprve zajistit zaměření prostoru a zkontrolovat, zda není na objektu něco atypického. Jen tak je možné výsledek perfektně přizpůsobit jakýmkoliv potřebám.

Demontáž

Jestliže budeme mít co dočinění s rekonstruovaným objektem, který stále disponuje původním vybavením, nemusíte se bát, že bychom si s ním neporadili. Hravě zajistíme jeho demontáž a v případě potřeby i následnou likvidaci.

Kompletní servis

Samozřejmostí je profesionální kontrola a případný servis námi dodávaných systémů. Snažíme se, abyste byli s naším výkonem co nejvíce spokojeni a toho nelze docílit jinak, než kvalitně odvedenou a spolehlivou prací.

Zednické práce

Nebojíme se ušpinit a rádi pro vás zajistíme také zednické práce. Ty jsou v některých případech u instalace např. oken nevyhnutelné, ale nevidíme důvod, proč pro tyto účely volat další firmu. Poradíme si totiž i sami.

Ekologická likvidace starého vybavení

Pokud jste připraveni se se svým původním vybavením navždy rozloučit, ale nemáte možnost, jak ho odvézt, nemusíte zoufat. Rádi pro vás zajistíme také ekologickou likvidaci a finální úklid opracovávaného prostoru.

Instalace nových oken či dveří

Nesmíme zapomenout ani na naše primární zaměření, kterým je instalace a montáž oken a dveří, ale také pergol a dalšího vybavení pro váš interiér i exteriér. Neváhejte se na nás proto obrátit.

Dodatečné práce

Když už budeme v tom a uvidíme, že k dosažení finálního výsledku stačí opravdu málo, nedá nám to a zastaneme např. také práci malíře. Jsme zkrátka perfekcionisté a chceme vám poskytovat komplexní servis.

Jak to u nás funguje?

Pokud jsme vás zaujali a rádi byste nám realizaci oken, dveří, pergol či dalších prvků přenechali, neváhejte se na nás obrátit.
Naše spolupráce začne v momentě, kdy nám zadáte poptávku. Poté se dohodneme na místě provedení práce a na místo přijedeme. Zde také proběhne první bezplatná konzultace, kde si vyslechneme vaše představy. Poté přichází na řadu návrh systému, který bude v souladu jak s vašimi představami, tak také s celkovou povahou stavby. Jakmile budou tyto prvotní návrhy hotovy, vypracujeme vám cenovou nabídku, a pokud si vše odsouhlasíme, můžeme se pustit do práce.

Kvalita naší práce se odvíjí už od správného zaměření, které musí být skutečně přesné, aby při montáži nedošlo k žádným komplikacím. V momentě kdy budeme vědět potřebná čísla, zadáme produkty k výrobě a jakmile bude hotovo, přijedeme s nimi přímo na místo stavby. Pokud to bude nutné, postaráme se o demontáž a následnou ekologickou likvidaci starých oken, dveří i ostatního vybavení. Poté provedeme instalaci toho nového, přičemž se postaráme také o průběžné i následné zednické práce, které s našimi službami úzce souvisí. Samozřejmostí je i finální úklid prostoru a odvoz veškerého přebytečného materiálu. V případě zájmu vám také vymalujeme vnitřní prostory, a dotáhneme tak naši práci k naprosté dokonalosti.

Tady však naše práce nekončí. Ačkoliv si na kvalitě našich produktů i kvalitě naší práce zakládáme, může se stát, že jejich užíváním vznikne po pár letech nějaká porucha. To však neznamená, že jsou produkty na odpis. Pokud k takové situaci dojde, přijedeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis.

Top